Kesän 2021 Rutukirje


Hyvät Rutusakin jäsenet

Edelleen jatkuva korona-aika on jo kauan piinannut meitä rajoituksineen sekä uhkaavine riskeineen. Valitettavasti se näyttää nyt hieman kiihtymisen merkkejä, mutta elämme toivossa, että rokotusten eteneminen vie meitä kohti parempia aikoja.
Koska rutusakin jäsenten keski-ikä on jo korkea, uskomme jokaisen jäsenemme jo saaneen molemmat rokotukset. Katsomme kuitenkin parhaaksi, että rajoitamme vielä kesäpäivien ohjelmien järjestämistä niin, että niitä ei pidetä sisätiloissa, joissa emme voisi pitää yllä suositeltavia turvavälejä.
Kiitos vielä edellisten kesäpäivien aikana huomaavaisuudestanne muita kohtaan, sekä kasvomaskien käytöstä ja turvaetäisyyksistä. Tietoomme ei tullut yhtään tartunta tapausta siltä viikonlopulta. Toivotaan että sama jatkuu myös näillä kesäpäivillämme.SF-Caravan Rutusakki ry:n Kesäpäivät 20. - 22. 8. 2021

Gasthaus-Camping Koskenniemi
Koskenniementie 66
19600 HARTOLA

Tapahtumamaksut:
Viikonlopun hinta
ilman sähköä 35,- €
Valosähköllä 45, - €
pe - su  lisäksi tulevat vuorokaudet
ilman sähköä  15,- € /vrk
valosähköllä    20,- € /vrk

(Huom ! yksi vuorokausi ei ole puolet paketin hinnasta, vaan normaali leirintämaksu
Kokouskutsu yhdistyksen varsinaiseen kokoukseen

Aika: 21.8.2021 klo 10.00
Paikka: Kunkku-Areena, Kuninkaantie 14. 19600 Hartola

Kokouksessa käsitellään SF-Caravan Rutusakki ry:n sääntöjen 7. § mainitut asiat.
Tervetuloa!

Bussikuljetukset kokouspaikalle alkavat klo 9.00 ja paluu kuljetukset kokouksen päätyttyä. Yhdistyksen vuosikokous pidetään poikkeusoloissa. Jotta voimme pitää tiloissa turvavälejä, päästämme kokoustilaan ainoastaan yhdistyksen jäsenet, joilla on esittää yhdistyksen voimassa oleva jäsenkortti ilmoittautumisen yhteydessä. Yhdistys hankkii kokoukseen myös kasvomaskit, joiden käyttöä edellytämme kokoustiloissa.
Vuosikokouksen yhteydessä emme palkitse, jaa huomionosoituksia emmekä rututarroja. Kokouspaikan tilantarvetta kartoittaaksemme toivomme ennakkoilmoittautumista vuosikokoukseen. Välttämätön tämä tieto ei kuitenkaan ole. Ilmoittautumisesi voit lähettää os. harrivesanto@gmail.com.
Lisäksi kokouksessa käsitellään jäsenten viimeistään 30 vuorokautta ennen kokousta hallitukselle esittämät asiat sekä hallituksen valmistamat muut asiat.
Yhdistyksen sääntöjen 7 § mukaan kokouksessa varsinaiset ja rinnakkaisjäsenet saavat
käyttää äänivaltaa. Äänioikeutta ei voi asiamies eikä edusmies käyttää.


Rutupäivien paikkavaraukset.
Tapahtumiin ei oteta paikka- eikä ennakkovarauksia, paikat täytetään tulojärjestyksessä. Paikkavarauksia voi tehdä ainoastaan invapaikoille, tällöin varaajalla on oltava invatunnus. Mikäli haluat ystävien läheisyyteen, on alueelle saavuttava yhdessä.


Finnlines
”Finnlines on tehnyt merkittäviä investointeja laivastonsa uudistamiseen ja kehittämiseen entistä ympäristöystävällisemmäksi, käyttäen uusimpia teknologioita ja vihreitä innovaatioita.
Nämä uudet ympäristöystävälliset alukset tarjoavat useita energiaa säästäviä ratkaisuja.
Ensimmäinen MS Finneco aloittaa liikenteessä vuodenvaihteessa ja seuraavat sarjan alukset, MS Finneco II ja MS Finneco III, toimitetaan vuoden 2022 aikana.
MS Finneco laivat ottavat matkustajia kuten tähänkin asti, ja jos mahdollista, huomioidaan heidät näissä laivoissa entistä paremmin.

Rutulähdöt
RUTU ja karavaanari lähtöjä on tarkoitus jatkaa lokakuusta alkaen,
samoin hinnoin kuin aikaisemmin. Tarkemmat tiedot kesäpäivillä, sekä sen jälkeen kotisivuillamme.


Pelit
Valitettavasti perinteinen Rutupeli joudutaan tältä vuodelta perumaan, sillä esimerkiksi pelin vaatimat pelikortit kulkevat kädestä käteen.
Rutupetankki mestaruus on kuitenkin mahdollista pitää, sillä se ei vaadi läheistä kontaktia, mutta edellyttää, että kaikilla pelaajilla on omat pallot. Rutupetankin karsinnat aloitetaan jo torstaina, ja finaali pelataan perjantaina iltapäivällä.


Jäsentervikkeet
Jäsenistön pyynnöstä olemme hieman lisänneet tarvikemyynnin tuotevalikoimaa, josta johtuen olemme tilanpuutteen vuoksi laittaneet poistomyyntiin joitakin vanhempia tuotteita.
Tervetuloa tutustumaan uusiin rutu-tuotteisiin.


Rututarrahakemukset
Viikonlopun aikana voitte jättää myös rututarrahakemuksenne varapuheenjohtajalle tai hänen autonsa edessä olevaan punaiseen postilaatikkoon perjantaihin 20.8.2021 klo 18.00 mennessä. Rututarrahakemuksen voit täyttää ja tulostaa rutusakin kotisivuilta http://www.rutusakki.fi/tarrahakemus.html
Olethan tutustunut rututarran myöntämistä koskeviin sääntöihin, jotka löytyvät osoitteesta http://rutusakki.fi/tarra.html. Lisätietoa saatte varapuheenjohtajalta sekä muilta koplan jäseniltä.

Huomioitavaa päivien aikana.
Päivien aikana omien kasvomaskien käyttö on suositeltavaa. Suositeltavaa puolestaan ei ole rutujen perinteisiin tapoihin kuuluva halaaminen, joten tällä kertaa rutut eivät halaa tavatessaan.
Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai sairaaksi, tai olet muuten huolissasi mahdollisesta tartuntavaarasta, älä osallistu kesäpäiville.
Pyrimme näillä edellä mainituilla toimilla ja rajoituksilla omalta osaltamme minimoimaan kaikki tartuntariskit.

Tämän rutukirjeen jälkeen tulevista mahdollisista muutoksista ilmoitamme kotisivullamme www.rutusakki.fi sekä blogissa http://rutusakki.blogspot.com
Mikäli joudumme kokonaan perumaan kesäpäivät ja siirtämään vuosikokouksemme ajankohtaa, ilmoitamme siitä sähköpostilla tai ylimääräisellä kirjeellä.

Tervetuloa kesäpäiville Hartolaan.
Harri ja Tuulikki, Kari ja Tuula, Vesa ja Anne, Leena ja Hannu, Arto ja Arja sekä Jukka ja Sirpa